Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Οι περιηγήσεις του συλλόγου μας..


Σαντορίνη 2014

Πλούσια ήταν  φέτος η πολιτιστική ατζέντα του συλλόγου μας με το φεστιβάλ  ”ΒΑΒΟΥΛΑ 2014’’ που πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στις αρχές Ιουλίου, η συμμετοχή μας σε  πολιτιστικές εκδηλώσεις σε  διάφορα μέρη της Εύβοιας αλλά και το ταξίδι μας στην Σαντορίνη.
στιγμές χαλάρωσης στο πλοίο 


Βρεθήκαμε εκεί καλεσμένοι σε φεστιβάλ με 20 χορευτές του τμήματος παραστάσεων  που πήρε χώρα στο Καμάρι Σαντορίνης. Το πρόγραμμα γεμάτο με ποικίλες επισκέψεις στα διάφορα μέρη του  νησιού, σημαντικός σταθμός ήταν το χωριό Ακρωτήριο
είσοδος στο Ακρωτήρι 
στο νότιο τμήμα  που μετά από ανασκαφές που έγιναν στην περιοχή βρέθηκε ανέπαφο
Ακρωτήρι 
με ξεκάθαρη   εικόνα του χώρου πως ήταν εκεί, μας έγινε ξενάγηση στο χώρο του Ακρωτηρίου.
με την ξεναγό 
Ακόμη πραγματοποιήθηκε κρουαζιέρα στο ηφαίστειο  δίνοντας μας τη δυνατότητα να δούμε αυτήν την άγρια ηφαιστειακή ομορφιά.
με φόντο το ηφαίστειο 
Τις μέρες παραμονής μας δόθηκε γλέντι προς τιμή των συλλόγων που παραβρέθηκαν για το φεστιβάλ και έτσι είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε διάφορους συλλόγους από πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα ανταλλάσσοντας έθιμα, χορούς και νοοτροπίες
στιγμιότυπο από το γλέντι 
Τη βραδιά του φεστιβάλ παρουσιάστηκαν χοροί  από όλη την Ελλάδα και εμείς με τη σειρά μας παρουσιάσαμε χορούς της Εύβοιας(καλαματιανός , ποιος τινάζει τη μηλιά , μυλωνιάτικος , καβοντορίτικος )
η χορευτική ομάδα πριν τη παράσταση 
Με την επιστροφή μας  στις βαλίτσες μας φέραμε εμπειρίες, φιλίες και περισσότερο κέφι για την διάδοση της πολιτιστικής μας  κληρονομιάς.
Οία 
ηλιοβασίλεμα Οία 
στιγμιότυπο από την παράσταση 



η χορευτική ομάδα στα Φήρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου